Trädgårdsdag 10/10

Nu närmar vi oss höstkanten och det börjar bli dags att göra fint på våra gemensamma ytor. Då vi är en förening ser vi gärna att så många som möjligt av er kan vara med och bidra på ett eller annat sätt. Föreningen kommer att köpa in trädgårdsredskap som kan användas under dagen samt korv för att mätta alla slitvargars magar. Om man absolut inte kan vara med på denna dag får man gärna bidra på andra sätt. Självklart är barn välkomna till korvgrillningen om de inte vill medverka under trädgårdsarbetet!

Dagen startar kl. 11.00 på lekparkens grönyta. Där fördelar vi uppgifterna. Ju fler vi blir desto snabbare blir vi klara. Vi kommer bl.a. rensa buskar, sopa upp sand vid lekparken m.m. Vi behöver hyra kärra så vi på ett lätt sätt kan få bort allt sly.

Ansvarsområden att anmäla intresse till inför dagen:

  • Hämta släp
  • Kaffebryggning
  • Kall dryck
  • Fika/bakning

Anmälan till trädgårdsdagen samt ansvarsområden, specialkost och övriga frågor skickas till Micaela Axberg på telefon 070-66 77 927 eller mailas till styrelsen@slanbaret.nu senast söndag 4/10.

Hoppas vi ses!

Med varma hälsningar, Styrelsen, BRF Slånbäret